Finland Tervetuloa

Finland

Olemme digitaalisen asiakaskokemuksen ytimessä. Ratkaisumme ovat parantaneet asiakkaittemme myyntiä 15-20% ja luoneet uusia digitaalisia asiakaspolkuja, jotka parantavat toimintaa kaikilla tasoilla.

 

Kuluttajat haluavat digitaalisia palveluja

Kuluttajat haluavat yhä useammin käyttää digitaalisia kanavia. Acrelecin ratkaisujen avulla pystyt vastaamaan kuluttajien tarpeisiin.

Digitaalisia kanavia voivat olla verkkokauppatilausten noutopalvelu Click & Collect, itsepalvelukioskit, näytöt ja kolmannen osapuolen järjestelmät kuten mobiilisovellukset.

 

Acrelec Bridge yhdistää palvelut

Acrelec integroi myyntipisteiden keskeisten järjestelmien, kuten kassajärjestelmän ja BI-työkalujen tiedot Acrelec Bridgen ja välittää ne kaikkiin asiakaskokemuksen kanaviin.

Ratkaisut brändillesi

Ohjelmistomme ja laitteistomme tarjoavat täydellisen modulaariset ratkaisut brändillesi. Acrelec palvelee yli 200 suurta asiakasta ja yli 20 000 myyntipistettä digitaalisten ratkaisujen koko elinkaaren ajan ympäri maailmaa.

 

Globaali osaaminen paikallisesti käytössäsi

Acrelec Groupin pääkonttori sijaitsee Ranskassa, Pariisin alueella. Siellä sijaitsee myös tehdas, missä valmistamme Acrelecin laitteistot asiakkaiden omien brändien mukaisesti.

Toimimme paikallisesti ja olemme lähellä asiakkaitamme. Acrelec Finlandissa työskentelee 25 henkilöä ja teemme tiiviisti yhteistyötä Nordic-tasolla Acrelec Ruotsin ja Acrelec Tanskan toimistojen kanssa. Acrelec Finlandilla on omat myyjät, projektipäälliköt, ohjelmistokehittäjät, asentajat ja tukipalvelut.

Finland
Lokalisointi Tarmontie 6 E
15860 Hollola
Ottaa yhteyttä Sales : +358 (0) 40 481 9233
Helpdesk : +358 (0) 44 773 7733
info.fi@acrelec.com

Markku Nopanen

Managing Director

Our team

“Pidämme huolta asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Tarjoamme asiakkaillemme todella ammattitaitoisen, paikallisen kumppanin, joka voi auttaa asiakasta myös Pohjoismaisella tasolla. Lahjakkaiden ammattilaisten verkosto auttaa asiakkaitamme parantamaan digitaalista asiakaskokemustaan ja tarjoaa paikallista palvelua ja tukea. Olen ylpeä siitä, mitä olemme jo saavuttaneet ja odotan innokkaasti kaikkia uusia mahdollisuuksia, joita voimme toimittaa asiakkaillemme. Asiakkaiden liiketoiminnan kehittäminen on meille tärkeintä.”
– Markku Nopanen / Managing Director

Contact us

  • Fields marked with an asterisk are mandatory to send your message and allow us to process your request.